Everzwijnfilet met portsaus
|
Gebraiseerd varkenshaasje met kriek
|
Gegrild varkenshaasje bearnaise
|
Gevulde wilde duif met banyuls en rozijnen
|
Hazenpeper met perencompote
|
Hazenrug Harliqui
|
Hertekalffilet met kriekbier en groentenpuree
|
Kalfsribstuk met oesterzwammen in fleuriewijnsaus
|
Kalkoenstoofpotje met peperkoek en rosti-patat
|
Konijn met lentegroenten en Geuze
|
Konijnenfilet met witbier, tomaten en kervel
|
Konijnenstoofpotje met peperkoek
|
Lamsbout met mosterd en rozemarijn
|
Lamsbout printanier
|
Mosselgerechten
|
Opgevuld varkenshaasje in bladerdeeg op grootmoeders wijze
|
Ossobuco alla milanese
|
Risotto met escaloppe de veau Milanaise
|
Rollade van kippenfilet met groene kool en spek
|
Schotse hutsepot
|