Lamsbout printanier

Nodig :

  • lamsbout
  • ui
  • wortelen
  • look
  • boter
  • Asperges
  • boontjes
  • spek
  • jonge wortel
  • nieuwe aardappelen
  • peterselie

Bereiding :

De lamsbout ontvliesen en goed aankleuren in de boter.

De groenten erbij voegen en garen in de oven.( naargelang de grote van 30 tot 40 min).

Voor de saus de braadjus met de groenten laten opkoken en mixen.

Eventueel wat binden en afwerken met een klontje boter.

Als garnituur asperges gaarkoken en wat mousselinesaus maken voor erop.

Prinsessenboontjes gaarkoken en omwikkelen met spekreepjes, garen in de oven.

Jonge wortelen schillen, stukje groen aan laten, blancheren en af werken met boter en kruiden.

Nieuwe aardappelen pellen, blancheren en afwerken met boter en peterselie in de oven.

Joomla templates by a4joomla