Slaatje van gepaneerde geitekaas ( Chevagne)

Nodig :

  • 4 stukjes chevagne-kaas van 5 x 5 cm en 1 cm dik
  • 8 eetlepels paneermeel
  • 1 eigeel
  • boter
  • 6 tomaten
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 4 sneetjes ganda ham
  • 12 blaadjes basilicum
  • 2 eetlepels balsamico-azijn
  • 6 eetlepels
  • olijfolie
  • enkele takjes andijvie of veldsla.

Bereiding :

Wentel de kaas in koud eigeel ( uit de koelkast ) en paneermeel. Doe dit een tweede keer.

Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in reepjes.

Bak de pijnboompitten in een pan en meng dan samen met de sla en tomaat.

Leg op het bord en overgiet met een mengsel van olijfolie, azijn en basilicum.

Leg er de ham op (verdeel in stukken en rol op).

Bak de kaasjes goudgeel in een pan en schik ze op het geheel.

Joomla templates by a4joomla