GDPR - Privacyverklaring leden

KWB Vlamertinge bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens als je deze doorgaf).

Deze gegevens worden opgeslagen op de beveiligde laptop van de secretaris en in de beveiligde database van kwb vzw, U. Britsierslaan 5 te 1030 Schaarbeek.

De gegevens worden tot maximum 2 jaar na het stoppen van het lidmaatschap bewaard.

De gegevens worden gebruikt voor:

  • De ledenadministratie (gebeurt door kwb vzw)
  • Het bezorgen van het ledenblad, de uitnodigingen voor de activiteiten, het nieuws van onze afdeling.
  • De kwb-ledenverzekering (gebeurt door kwb vzw)

Als je je gegevens wil inkijken of verbeteren, kan je deze opvragen via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KWB Vlamertinge verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.

 


Privacyverklaring deelnemers activiteiten

KWB Vlamertinge bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt op het inschrijvingsformulier voor deze activiteit (naam en adres, contactgegevens als je deze doorgaf).

Deze gegevens worden opgeslagen in een beveiligd bestand.

De gegevens worden maximum 2 jaar bewaard.

De gegevens worden gebruikt voor het bezorgen van uitnodigingen van andere activiteiten die KWB Vlamertinge organiseert en voor de eventuele verzekering van deze activiteit.

Als je je gegevens wil inkijken of verbeteren, kan dit steeds via een mail aan onze contactpersoon : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

KWB Vlamertinge verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.

Op de meeste activiteiten worden er foto’s gemaakt die dan achteraf in onze galerij worden weergegeven. Wil je een bepaalde foto laten verwijderen ? Dan kan je dit doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Joomla templates by a4joomla