Tagliatelle Marinara

Nodig :

  • 2 rode uien
  • 16 pachinotomaatjes
  • olijfolie
  • 6 teentjes look
  • 2 glazen witte wijn
  • groentebouillon
  • 1 kg schelpdieren (kokkels,messen,mosselen,enz...)
  • 200 gr calamares
  • 8 scampi's
  • 4 gamba's
  • 4 langoustines
  • 250 gr tagliatelle.

Bereiding :

Stoof de ui, knoflook en tomaten aan in olijfolie.

Voeg er de zeevruchten, de witte wijn en de groentebouillon.

Laat 5 minuten stoven tot de schelpjes open zijn.

Kook de pasta in ruim gezouten water al dente.

Schep de zeevruchten uit en meng de pasta door de saus.

Serveer in een diep bord, eerst de pasta en hierop de zeevruchten.

Afwerken met wat bladpeterselie.

Joomla templates by a4joomla